Tuotemerkit

Tuotemerkit

Armor-Lux

Armor-Luxin laadukkaat merinovillaneuleet ovat tyylikkäitä arjen luksustuotteita. Kaunis merihenkinen neule on oiva valinta niin kesän viileisiin iltoihin kuin talvipakkasiinkin. Armor Lux -neuleet on valmistettu Euroopassa ja niissä yhdistyy huippulaatu ja järkevä hinta.

› https://www.armorlux.com/

About alusasut

About Wear on yksi markkinoiden parhaista perus-alusvaatemerkeistä. Hienoimmasta merinolampaan villasta tehdyt alusasut tuntuvat miellyttävältä iholla. Merinovilla on mainio alusasumateriaali myös siksi, että se siirtää tehokkaasti kosteutta, on kevyt kantaa eikä kutia iholla Villaan lanoliinista johtuen asut eivät allergisoi herkintäkään ihoa.

› http://aboutwear.com/

Vaude

VAUDEn korkealaatuisissa ulkoilu- ja urheiluvaatteissa liikut mukavasti luonnossa, oli lajisi sitten leppeä kävely tai hikinen juoksu. Luonnosta nauttiminen on myös luonnosta huolehtimista – siitä huolehtivat VAUDEn ympäristöä kunnioittavat materiaalit. Veden- ja tuulenpitävät takit ja housut on valmistettu korkealaatuisesta Ceplex-materiaalista, joka ei rasita luontoa. Saksassa valmistetut menestystuotteet ovat erinomainen valinta luonnon helmaan ja liikunnan riemuihin!

› https://www.vaude.com/