Tietosuoja

Rekisteröityminen
Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä. Ensimmäisen tilauksen yhteydessä kuluttaja kuitenkin voi rekisteröityä MerinoFin asiakasrekisteriin ilmoittamalla nimensä sekä muut pakolliset tiedot. Samalla hänen tulee antaa suostumuksensa, että MerinoFin rekisteröi henkilötiedot (nimi, osoite, puhelin, sähköposti, sukupuoli) asiakasrekisteriinsä.

Yksityisyys ja tietosuoja
MerinoFin asiakastiedot ovat luottamuksellisia.
Kuluttajan tulee noudattaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.
MerinoFin ei koskaan pyydä eikä tallenna kuluttajasta

  • a) pankkiyhteystietoja
  • b) luottokorttitietoja

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ
MerinoFin (y-tunnus: 2443473-5)
www.merinofin.fi

OSOITE

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ
Heidi Lähteenmäki
puhelin +358 (0) 44 2378 510
sähköposti merino@merinofin.fi

REKISTERIN NIMI
MerinoFin asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE
Henkilö on rekisteröitynyt MerinoFin asiakkaaksi tai ostanut MerinoFin verkkokaupasta tavaraa.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS
Rekisterin käyttötarkoitus on MerinoFin asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää MerinoFin toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Rekisterin tietoja voidaan käyttää MerinoFin omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. MerinoFin:llä on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä MerinoFin asiakaspalveluun, sähköpostitse merino@merinofin.fi tai rekisterinhoitajalle.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT
Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:
Henkilön etu- ja sukunimi
Sähköpostiosoite
Postiosoite
Puhelinnumero
Tiedot käsitellyistä tilauksista
Henkilön syntymäaika

TIETOJEN LUOVUTUS
Tietoja ei luovuteta MerinoFin ulkopuolelle.
Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

REKISTERIN SUOJAUS
Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää MerinoFin sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee MerinoFin salasanasuojatulla palvelimella.

Tekniikka ja tietoturva
Kaikki verkkokaupassa käsitelty tieto on yleisten standardien mukaan suojattu. Ulkopuoliset eivät pääse verkkokaupan tai siihen yhteydessä olevien muiden järjestelmien tietoihin käsiksi.

Henkilö- ja maksutiedot
Henkilö- ja maksutiedot käsitellään aina salatussa SSL-yhteydessä. Maksutiedot (henkilötunnus, verkkopankki, luottokortti) käsitellään ulkopuolisessa suojatussa ja salatussa järjestelmässä, ja maksajan henkilötunnusta tai maksu- ja luottokortin numeroita yms. tunnistetietoja ei tallenneta verkkokauppaan.

Cookiet eli evästeet
Verkkokauppa käyttää järjestelmässään cookieita eli ns. evästeitä. Evästeiden (cookies) käyttö tulee olla sallittuna internet-selaimesta, että voit ostaa tuotteita verkkokaupasta. Evästeiden avulla varmistamme yksityisyydensuojan ja tietoturvallisen ostotapahtuman. Evästeiden avulla voidaan kerätä tietoja siitä, miten ja milloin verkkokauppaa käytetään. Evästeiden käytön tarkoituksena on myös analysoida ja kehittää palveluamme!

Voi ei... Lomaketta ei ole. Siirry takaisin lomakkeiden hallintasivulle ja valitse eri lomake.