Info

Pysähdy hetkeksi ja sukella kanssani luonnon harmoniaan. Merinolampaanvilla tuotteet tarkoittaa puhdasta energiaa, joka antaa voimaa ja lämpöä jokaiseen päivään.

Merinovillaisia alusasuja, joka on erinomainen materiaali ulkoiluun, sillä se on kevyt, lämmin ja tehokkaasti kosteutta iholta siirtävä materiaali. About underwear Merinovillatuotteet ovat huippulaatuisia, järkevänhintaisia ja euroopassa valmistettuja 100% merinovillatuotteita.

Verkkokaupastani voit tilata myös ArmorLux:n laadukkaita neuleita, jotka ovat piristäviä arkipäivän luksustuotteita.

Merinovillaisten alusasujen kangas on erityisesti tehty käyttäen hienointa merinolampaan villaa, jonka ominaisuudet ovat helppohoitoisuus ja mukavuus iholla.

Merinovillatuotteeni ovat puhdasta uutta merinovillaa ja niillä on Woolmark sertifikaatti. Tuotteissa käytetään vain eurooppalaista ja uusi-seelantilaista merinolampaan villaa.
Pyrimme jatkuvasti lisäämään erilaisia tuotteita valikoimaamme ja siksi meillä on myös muutamia kasmir- ja kamelin karvatuotteita jo valikoimassamme.

Merinovillaisia tuotteita myös sisustukseen ja hyvinvointiisi, mm. merinovillaisia petauspatjoja, patjansuojuksia, tyynyjä, huopia, peitteitä ja kylpytakkeja.

Otamme myös mielellämme vastaan toiveita, jos tuotevalikoimastamme ei löydy haluamaanne.